WORKSHOP VERKLEIN JE PIJN

Op 12 september in Haarlem en op 10 oktober in Limmen geef ik samen met fysiotherapeut Jordi van Zelst de workshop Verklein je pijn. Een gezellige avond waarin je duidelijke uitleg krijgt aangevuld met oefeningen zodat je weet hoe je invloed uit kunt gaan oefenen op je pijn.

Wat brengt deze workshop je?

Je kijkt op een andere manier naar je pijn en hebt in beeld aan welke factoren je kunt werken om invloed op je pijn uit te oefenen. Je hebt handvaten gekregen om dit te oefenen en hebt ervaren wat deze handvaten doen.

Voor wie is de training bedoeld?

De workshop is voor iedereen die last heeft van pijnklachten die langer dan drie maanden duren of die regelmatig terugkeren. Denk aan rugpijn, hoofdpijn, gewrichtspijn, pijn in slijmbeurzen, pijn in pezen of spieren.

Wat staat er op het programma?

Een introductie van een nieuwe en bewezen effectieve methode om jouw pijn te verminderen. Deze aanpak wordt beschreven in de nieuwe richtlijnen voor aanhoudende pijnklachten. Als je begrijpt hoe pijn werkt snap je ook waarom klachten behandeld volgens verouderde behandelmethoden wellicht niet (blijvend) verminderd zijn. Tijdens de avond delen we de laatste inzichten op gebied van pijn en geven we praktische oefeningen zodat je direct kan beginnen!

Eigen bijdrage: € 30,-

Data: 12 september (Haarlem) en 10 oktober (Limmen)

Tijd: 19.00–21.30

Geef je op via contactformulier op deze website. Vermeld duidelijk of wat je keuze is en je ontvangt alle informatie via mail. Let op: er waren een paar uur problemen met de provider waardoor mogelijk inschrijvingen niet binnengekomen zijn. Mocht je na je inschrijving geen bevestiging ontvangen hebben geef je dan even opnieuw op zodat we een plaats voor je kunnen reserveren!

Tijdens de avond is er tegen een gereduceerd tarief  van € 20,- het boek Verklein je Pijn te koop waarin uitgebreid de aanpak wordt uitgelegd. Het boek is geschreven in samenwerking met artsen van revalidatiecentrum Heliomare met veel ervaringsverhalen, uitleg en oefeningen. “Een must read voor iedereen met pijn!” aldus hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder.